Rack hosting

Rack hosting er en speciel og ekstraordinær form for server, som giver dig en lang række fordele. Det svarer til at vælge et 5-stjernet hotel til din hjemmeside.

Rack hosting er forbundet med maksimal ydelse, overvågning og sikkerhed, som giver dig den bedste og mest stabile drift af hjemmesiden eller webshoppen.

Rack er bare en af mange serverløsninger du kan vælge imellem og det er klart, at du kommer til at betale ekstra for den særlige kvalitet.

Når man bestiller hosting er det helt normalt, at udbydernes servere er placeret i lokaler. Det er derimod meget forskelligt hvilke forhold der er gældende i disse lokaler og ikke mindst, hvor mange der skal deles om serveren.

Det er derfor der er så markante prisforskelle på markedet, alt efter om du vælger de billigste serverløsninger eller den dyrere og bedre rack hosting.

Er du ikke helt med på hvad rack hosting helt præcis indebærer, har vi set nærmere på det i næste afsnit.

Hvad er rack hosting?

Rack hosting er en ekstraordinær form for hosting, hvor du kan give dine it-data -og udstyr en særlig sikkerhed, da de opbevares i lokale med optimale forhold.

Det kan indebære redundante fiberlinjer, videoovervågning, selvforsynende strømgeneratorer, god køling og anlæg der sikre hurtig ageren ved brandslukning.

Din server er med andre ord topsikret, når du vælger rack hosting og alle væsentlige parametre er i fokus. Normalt når du bestiller et webhotel, vil diverse servere være placeret i lokaler på mere ‘normal’ vis, hvilket ikke giver samme sikkerhed. Det er klart, da det er forbundet med højere omkostninger at skabe disse forhold for serverne.

Målgruppen

Denne løsning er betydeligt dyrere end andre løsning og det er derfor primært relevant for virksomheder, med et særlig behov for beskyttelse. Driver du et tømrerfirma, med en hjemmeside, vil denne løsning være markant ovre dine behov.

Driver du derimod en it-virksomhed med 100.000 brugere eller med hele din indtjening fra online aktiviteter, så vil det være et oplagt valg. Det afhænger i sidste ende af dine behov og rack hosting vil helt sikkert være det ekstraordinære valg.

Er du i tvivl om hvilken løsning du skal vælge og om rack er det rette for dig, så tag kontakt til de forskellige hostingfirmaer. De vil helt sikkert kunne rådgive dig og hjælper dig med at finde frem til den rigtige løsning. Der er jo ingen grund til at betale for noget, der er langt over virksomhedens behov.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *